torsdag den 20. juli 2017

Liberec - Kirjat Šmona 2: 1, lepší výsledok skazila posledné minúta

Až tretí domáci zápas v kvalifikácii o Európsku ligu priniesol slovenskej víťazstvo, napriek tomu je k jasotu ďaleko.

"Aj keď sme vyhrali, tak ten inkasovaný gól je obrovská komplikácia," povedal liberecký tréner Jindřich Trpišovský.

Napriek tomu má Liberec k postupu bližšie ako súper. Nepridal sa k Mladej Boleslavi, ktorá pred dvoma týždňami v 2. predkole podľahla nórskemu Stromsgodset 1: 2 a v odvete domácej nezdar nenapravila. Ani k Jablonci, ktorý v stredu v úvodnom dueli 3. predkola prehral s Kodaňou 0: 1.

Liberec viedol 2: 0, ale minútu pred koncom inkasoval, čo v pohárovej matematike počty značne mení.Za týždeň v Izraeli mu k postupu do záverečnej fázy kvalifikácie bet365 mobil síce stačí remíza či dokonca porážka o bránku, za predpokladu, že sám aspoň dvakrát skóruje (2: 3, 3: 4, atď.). Ale mohlo byť lepšie.

Vo 43. minúte skóroval Delarge po ukážkovom brejku, ktorý od vlastného pokutového územia dlhým nakopať založil stopér Hovorka. Konžský stredopoliar jedného protihráča predbehol, druhého si obhodil, tretieho odstavil. Jeho strelu brankár zblokoval, ale lopta sa odrazil priamo DeLarge do behu a pred prázdnu bránu - 1: 0.

Hovorka pripravil šancu aj po prestávke, lenže súperovi. Pred vlastným vápnom nepresne prihral Sackeymu a bola z toho tutovku Cunha. Ale Koubek ranu reflexívne zlikvidoval.Po prestávke sa zapotil aj proti ďalším strelám.

V prvej polovici boli hostia v ofenzíve dlho bet365 bonus neškodní, libereckú obranu nedokázali poriadne preveriť.

Domáci sa snažili hrať rý chlo, lopty dávali hneď od nohy, bez prestania šprintom, chodili do súbojov, ako sú zvyknutí.


Ale tiež je trápilo množstvo nepresností, hru kazila veľa drobných bet365 stavky faulov.

Predovšetkým v prvej polovici boli oveľa aktívnejší ako súper, pravý bek Coufal zásoboval spoluhráčov centrami zo strán. Pavelka do jeho strieľané prihrávky vložil nohu, ale bližšiu tyč tesne minul. Šural si šikovným spracovaním odskočil od protivníka, ale pálil len do stredu brány. Až Delarge bol úspešný.

Druhý polčas priniesol živelný futbal, v 84.minúte striedajúci Shala z dorážky dal druhý gól a v Liberci bolo veselo. Ale len päť minút.

Hostia sa dostávali k rýchlym protiakcím a tú poslednú využili, keď Sackey prehral súboj, Švejdík potom pri odkope promáchl a následnú ranu Abed nešťastne tečoval mimo dosahu Koubka.

"Mám zmiešané pocity. Myslím si, bet 365 že sme mali vyhrať výraznejšie ako 2: 1, aj keď sme nepodali sme úplne najlepší výkon. Na postup máme, "doplnil Trpišovský.

bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar