lørdag den 15. april 2017

Carlton vziať Jacob Weitering najskôr ako vrchný AFL draftu ísť, ako sa očakávalo

Key obranca Jacob Weitering odišla do Carlton ako No1 vyzdvihnúť v tohtoročnej AFL národnej návrhu.

K dispozícii sú v úvodných výbery z návrhu, ktorý sa konal v utorok v noci v Adelaide Convention Centre žiadne prekvapenie , Bol by to veľký šok, ak Blues nešiel za Backman Dandenong raje, ktorý sa otáča 18 neskôr v tomto month.No AFL trénera prácu v Essendon pre Dustin Fletcher ako klub preruší väzby Viac

Brisbane prijatí kľúčovým vpred Josh Schache s druhým pick.Potom bol použitý nový a komplikovaný naživo ponúkanie systém AFL sa prvýkrát ako Melbourne nominovaný Sydney akadémie hráč Callum Mills s výberom No3.

Swans uzavreté ponuku, pomocou niektorej z ich výbery nižšia v návrhu aby zodpovedal výberu démonom a činiť Mills.

Keď prišiel s tretím pick, Melbourne mal výber No4 a používal to na návrh Preosievačky Clayton Oliver.Prestavba Essendon mal ďalšie dva výbery, nábor stredopoliar Darcy Farnosť a obranca Aarona Francisa.

Gold Coast v No7 nominovaný GWS akadémie hráč Jacob Hopper a Giants predvídateľne vzdal No11 okrem iného nižších výberov širokej škály ponuku .

Potom Slniečka prijatí Callum Ah Chee, mladší brat Port Adelaide hráčov Brendon Ah Chee, na No8. Sam Weideman, vnuk Collingwood Premiership kapitán Murray Weideman, išiel do Melbourne na No9.

Carlton je ďalší tip na 10 bola použitá na nábor vysokej úžitkovej Harry McKay, ktorého brat Ben je tiež návrh kandidátom.

Adelaide je prvý výber v No11 pokračoval vpred Wayne Milera.Potom bol Bet365-Ďalšie informácie použitý Carlton tretí pick na 12 vyberte Charlie Curnow, mladší brat Blues hráča Ed.

Charlie bol zatknutý v Geelong minulý piatok za údajné opitosti na verejnom mieste a odmieta dychovú skúšku.


Špekulovalo sa o tom, či, ktoré by mohli ovplyvniť jeho návrh vyhliadky, ale on mal byť prijatí medzi výbermi osem až 14.

Richmond potom mal dve nominácie, ktoré išli žiť ponuky, s GWS pričom Matt Kennedy na 13 a Brisbane akadémia hráč Eric Hipwood ísť do Lions s výberom No14.

Tygři konečne za sebou úspešnú ponuku, keď oni regrutovali Daniel Riola, ktorý volá Hawthorn hviezdičkový Cyril Riolo svojho strýka, na No15.Potom prišli dve skoré prekvapenie, s Adelaide sa prehodiť GWS na No16 na Harrison Himmelberg a Vrany za použitia vybrať 17 regrutovať Tom Doedee.

St Kilda Prvý tip na No18 bol použitý k pon Jade Gresham a No19 Bol používaný Hawks na Ryan Burton. Gold Coast zaokrúhli sa na vrchol 20 výberom Brayden Fiorini.

Harry Mckayův dvojča Ben šiel do North Melbourne v No21 kým Hawthorn prijatí Kieran Lovell pri 22 ° C a štvrtú voľbu Carlton bol používaný na David Cunningham pri 23 ° C, ktoré končia prvé kolo.

Bet365-Zobraziť viac

Ingen kommentarer:

Send en kommentar