torsdag den 13. april 2017

Shaun Edwards dáva Twickenham vďaka na Wales krídla a modlitba

"Kňaz vyšiel a oslavil ruky," povedal Edwards. "Je to prvýkrát, čo som kedy videl, že sa to stalo, a ja som bol oltárny chlapec, kým nebol 21. To je, keď viete, že robíte rozdiel pre národ. Tím sa dostal do nepriateľstva. "

Len trochu. Už bez počtu hráčov, vrátane Lions Leigh Halfpenny a Jonathana Daviesa z roku 2013, Wales stratil tri závraty v štvorminútovom kúzle na začiatku posledného štvrťroku a musel dať polovicu mušku na plný chrbát, krídlo V strede a bruško-polovica na krídle.Ako Owen Farrell vsadil pokutu, aby Anglicko o sedem bodov dopredu, kapitán Walesu, Sam Warburton, zhromaždil svojich hráčov a povedal im, že všetko zďaleka nie je stratené.


"Máme ich," povedal. "Pozrite sa na ne, oni fúkajú." Počas pár minút bol Wales na úrovni pokusom, ktorý bol anti-Warrenball, presunul Anglicku z jednej strany na druhú a odhalil Brada Barritta na jeho vonkajšku, keď vyzerali, že robia všetko Noci a Lloyd Williams, ktorý sa naklonil do ľavého krídla, sa ocitol vo vesmíre. Warren Gatland odvážne odovzdáva Wales po tom, čo Anglicko zostalo omráčené. Prečítajte si viac. Line diagonálne pre ďalšiu skrutku-polovicu, Gareth Davies, ktorý v podobe výstražného futbalového centra-vpred sa ubezpečil, že bol pred nástupom jeho behu.Davies zobral loptu z nohy rýchlosťou - s Anglicka plnej zadnou Mike Brown nie je na správnom mieste. - a zaznamenal v rámci pracovných miest

Posledné skrumáž pol Wales premenila v ľavom krídle bol Shane Williams a urobil primer anú päsť neho.

Browna hlavy bol všade možne celú noc, full-back i vyberanie boj s Warburton v prvom polroku, a to bolo trochu prekvapenie že pripustil trest, ktorý dal Wales fly-polovica Dan Biggar šancu vyhrať zápas od tesne pred poliacou čiary.Niekto sa na cestu sa stal klišé medzi klišé, ale Biggar vzala dlhšiu cestu ako väčšina ostatných.

Bol to rozhnevaný mladý muž, ľahko navíja davy a vždy s niečím povedať rozhodcov. On raz štekol na Gavin Henson, keď Ospreys boli v Newport Gwent Dragons na večer, kedy sa ukázalo, že sa až príliš ľahko rozptýliť. Wales používa mu veriť len v ich novembri medzinárodnej proti Tier dva národ, ale keď bol vynechaný v roku 2011 Svetový pohár družstvo, posadil sa a pýtal sa sám seba, prečo.Keby nemal rád odpoveď, urobil niečo a v sobotu večer bola jeho zbožnění.

Rovnako ako Neil Jenkins, nositeľom vody a poradenstvo u Twickenham, urobil v inom slávnom v íťazstve nad Anglickom vo Wembley v roku 1999, Biggar stále Wales v kontakte s jeho goalkicking hoci boli prehral. A čo viac, jeho kopanie z ruky, jeho hnať, jeho beh s loptou v ruke a jeho hájenie - jeho riešenie na Chrisa Robshaw 18 minút od času vyhral zápas na svoju stranu rovnako ako jeho finálna trest - ukázal, ako mal zrel do jedného z najviac zložených a vplyvných hráčov po boku jeho.Hovor sa pred zápasom sa sústredil na anglickej voľby na fly-polovicu, ale ukázalo sa, že prípad je Biggar, tým lepšie.

Wales nedostal od Twickenham až po polnoci, pretože požiadaviek drog testovanie , Oni sa rozhodli pre návrat domov, pretože krátke odstávky k ich ďalšiemu zápasu proti Fidži vo štvrtok, a chceli hráčom ísť domov po dobu 24 hodín.Ich tréner, Warren Gatland, ako Edwards ani jeden vzhľadom k emócií, ale ktorý bol viditeľne pohyboval počas mediálnej konferencii po-zápas, vstal v autobuse predniesť pár slov. "Je to vôbec najlepšie," povedal uvažovať o víťazstvo proti všetkým kurzy a ďalšie.

Pre Gatland, to začalo s Walesom na Twickenham v roku 2008 na začiatku šiestich národov. Boli 16-6 dole v polčase potom - Sobotná Deliaca ryha v 39. minúte - kývanie, nespadajúcich však nad

"Boli tam bodov v hre včera večer, keď som si myslel, že hybnosť sa v skutočnosti deje Anglicka cestu. , ale ja stále len myslieť späť do roku 2008, "povedal Edwards. "Pozrel som sa na Warrena a cítil to isté.Mali sme iná skupina hráčov, potom [Alun Wyn Jones bol jediný preživší štartér na oboch stranách], ale my zase uviazol tam a zase vyhral Unibet-Recenzia stávkovej kancelárie zápas v záverečných 10 minútach. "

Wales hráči strávili letné tréning v nadmorskej výške vo Švajčiarsku a vo spaľujúcim žiaru Kataru. Oni boli tlačení k ich obmedzeniu a mimo neho a ako porážka ukázala svoj prst na ne u Twickenham a domácemu publiku zakričal, bolo k týmto zahraničným miestach, ktoré sú vrátené, drancovať vyhradzuje tentoraz vedeli, čo mali.

stále to všetko čo do činenia s Fidži a Austrálie príde, ale teraz majú bazén smrti za krk a za kňaza požehnanie.

Unibet poker bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar