tirsdag den 11. april 2017

Atlanta Falcons 'veľké odhalenie: nový domov byť nazývaný Mercedes-Benz štadión

Atlanta Falcons budú zdieľať názov štadióne so svojím najväčším rivalom.

Mercedes-Benz, ktorý už má svoj názov na New Orleans Superdome, bol oznámila v pondelok ako titulnej sponzor Atlanta je nový 1,4 miliardy $ stadium.The New Orleans Superdome: veľký Američan comeback príbeh viac

Falcons majiteľ Arthur Blank povedal, že spoločnosť podpísala zmluvu o 27 rokov pre názov Mercedes-Benz štadióne, ktorý je naplánovaný sa otvoriť v roku 2017.Zariadenie je vo výstavbe vedľa sa sokoly súčasného domova, Georgia Dome, ktorý bude zbúraný po Nový štadión je dokončené.

Finančné podmienky transakcie neboli zverejnené, ale Mercedes-Benz USA prezi dent a CEO Steve Cannon označil za "najväčší jednotlivý trh dohoda" v celej histórii spoločnosti. Dohoda sa vzťahuje na pokračovanie výstavby obdobie v priebehu nasledujúcich dvoch rokov a 25 rokov po otvorení štadióna.

Mercedes-Benz už má zmluvu o 10 rokov sponzorovať Superdome, domov iného NFC Južnej tímu, New Orleans Saints.Ale spoločnosť oznámila v januári, že sa pohyboval svojou americkou centrálu zo svojho dlhoročného domova v Montvale, New Jersey, v oblasti Atlanty, kde sa buduje úrad pre niektoré 1000 zamestnancov v prímestskej Sandy Springs.

"Máme zmluvný záväzok s Superdome. Boli skvelý partner, "hovorí Cannon. "Keď sme toto riešenie, mali sme tušenie, budeme sa sťahovať do Atlanty. Budeme sa s tým vysporiadať, až príde čas. Je zrejmé, že mať dva štadióny v rovnakej divízii, mali by ste v pláne to tak.Ale niekedy príležitostí príde do cesty, ktoré sú príliš dobré, aby zase dole. "

marketing sa zaoberá pomocou hradiť niektoré rastúcimi nákladmi na štadióne, ktorá bude hradená prevažne Falcons.


Mesto sa zaväzuje poskytovať $ 200 miliónov z hotela daňových príjmov s tým, že tím zdvihol zvyšok.Sokoly už oznámila drahý nový licenčný sedadlo plán, ktorý bol kritizovaný mnoho fanúšikov, a to najmä s tím odíde dva priame prehratých obdobie.

"Je to perfektné," povedal Blank. "Nemohli sme byť pyšnější, aby dal názov Mercedes-Benz na našom štadióne."

Podľa video stvárnenie nového zariadenia, Mercedes-Benz budú mať jeho meno prilepené na mnohých miestach vnútri aj vonku, vrátane jeho známom tri špicatým loga na hornej časti zaťahovacou strechou.

"myslím, že budeme jediní v Atlante, ktorej logo je zrejmé z Medzinárodnej vesmírnej stanice," z avtipkoval Cannon. "Jemné marketing."

Dve nové štadióny s cenou celkovo viac ako 2 miliardy $ pod stavia v metre Atlanta.Baseballovou Braves opúšťajú Turner Field v Betclic-Recenzia stávkovej kancelárie roku 2017 na zariadení v prímestskej Cobb County, SunTrust Park. Budúcnosť areálu Turner Field nebola stanovená, ale Georgia State navrhla, aby ho previesť na downsized štadión pre svojho futbalového programu.

Mercedes-Benz je tiež hlavným sponzorom troch športových areálov v Nemecku a Číne.

Cannon povedal sponzorskú zmluvu s sokoly nového štadióna je dôležitá, pretože to bude tiež hostiť nový expanznej tímu MLS, Atlanta United, ktorý začína hrať v roku 2017.

"futbal je zrejme najväčšie globálne športové vonku," povedal. "Sme veľká globálna značka.Ak chcete byť tam, kde sú zákazníci, futbal je skvelá platforma, ako to urobiť. "

Nový štadi ón bol už vybraný hostiť Final Four v roku 2020. Mesto tiež sa uchádza o 2018 vysoká škola futbalu hry, a NFL Super Bowl v roku 2019 alebo 2020.

Navyše, Blank povedal, že dúfa, že nový štadión bude súčasťou prípadného ponuku USA na majstrovstvách sveta vo futbale v roku 2026.

"Je dôležitá pre všetky z nich menom na budove," povedal. "Mercedes-Benz je ďalší obrovský remíza pre to."

Tlačová konferencia sa zúčastnil aj guvernér GeorgieNathan Deal, Atlanta starosta Kasim Reed a dva sokoly hviezd, quarterback Matt Ryan a prijímač Julio Jones.

Deal bol požiadaný, či to bola rana do stavu, aby sa vzdali meno Georgia Dome, ktorý ozdobený súčasný domov Falcons 'od svojho otvorenia v roku 1992.

, Nechcem strácať zo zreteľa, že tento nový štadión všetko je súčasťou komplexu World Congress Center,' povedal s odkazom na masívne kongresového centra Atlanty. Potom, dávať plné meno faci lity, dodal: "Komplex Georgia World Congress Center."

"Ak ľudia nevedia, že sme im dá mapu," povedal guvernér s úsmevom , "Tento štadión bude určite spojený s štáte Georgia a mesto Atlanty."

Betclic-Bonus ihneď po registrácii

Ingen kommentarer:

Send en kommentar