fredag den 14. april 2017

Andy Murray sa zaväzuje pokračovať bez strachu v Davis Cupe

Andy Murray povedal, že je odhodlaný pripraviť bežne pre Veľkú Britániu v Davis Cupe na konci mesiaca v Belgicku, kde boli vykonané viaceré zatýkanie od teroristických útokov v Paríži v piatok.

" všetci teraz sa obáva o veciach, "svet No2 povedal potom, čo porazil David Ferrer 6-4, 6-4 na druhý deň ATP world Tour Finals, kde bezpečnostné bolo od nedele značne sprísniť.

A dodal: "Ale myslím si, že to najlepšie, čo môžeme urobiť, je žiť svoje normálne životy, nemení príliš veľa, pretože potom teroristi sú tie, ktoré sú víťazné. Musíme ísť von a robiť to, čo sme vždy.

"To je všetko, čo môžeme robiť.Nechcem žiť svoj život v strachu, zakaždým, keď som krok na tenisový kurt. Takže to, čo budem robiť. "Kyle Edmund vyhrá finále na argentínskej hliny koncom tlačiť na Davis Cup Prečítajte si viac

Veľká Británia kapitán, Leon Smith, oznámila svoj tím v utorok na finále proti Belgicku v 14000-sedačková Flanders Expo v Gente, počnúc dňom 28. novembra, len päť dní potom, čo tu finále.Francúzske a belgické bezpečnostné sily vyškolení väčšinu svojich otázok na bruselskom predmestí Molenbeek, asi 35 míľ od miesta konania Davis Cup.

Murray opísal udalosti v Paríži ako "niečo veľmi ťažké hovoriť o bez toho aby vedel, všetky informácie ", ale dodal:" všetci športu [uznalo], že je to hrozná tragédia. Všetci boli veľmi rozrušený tým.Dúfajme, že si každý môže prísť dohromady a pokúsiť sa to vyriešiť "

Veľká Británia je squad ísť do Gentu sa snaží vyhrať súťaž prvýkrát od roku 1936. - a dvaja uchádz ači o druhej dvojhry mieste, Kyle Edmund a dan Evans, robil ich šance žiadnu škodu na víkend

Edmund poraziť celý svet No127 Carlos Berlocq 6-0, 6-4 vo finále z Challenger na antuke v Buenos Aires v nedeľu. - s Smith pozoruje - a posunul 11 ​​miest na 99. na svete. Evans, zaradil 185, porazil rastúce americký teenager Frances Tiafoe 5-7, 6-1, 6-3 vyhrať Challenger v Knoxville v ten istý deň.

"Obaja si skvele," povedal Murray , "James [Ward] vyhral pred pár týždňami v Indii, rovnako.Je to dobrej pozícii, aby dovnútra. Je to trochu na rovnakej pozícii ako Belgičanov. Majú tri chlapci, ktoré sú schopné hrať druhé dvojhry, rovnako s Steve Darcis a Kimmer Coppejans pravdepodobne byť lepšie antukový kurt hráča, ale Ruben Bemelmans má mierne odlišný herný štýl.

"So , nie je to len Leon, ktorý má nejaké rozhodnutia, ktoré robí, ale je to lepšie mať hráčov, ktorí prichádzajú na formulári, ktorý nebol p rípad v skutočnosti v poslednej kravatu. Myslím, že to, čo robil veci ťažké pre Leon [pred semifinálovom víťazstve nad Austráliou v Glasgowe]. "

" Ak bola vykonaná toto rozhodnutie, rovnako ako sedem mesiacov, by sme ani nebude mať diskusia.Nie je to jeho chyba, že to trvá tak dlho - alebo že je to 10 dní pred finálovým zápasom Davis Cupu. Ak vyhrá jeho odvolanie a potom je schopný hrať, ak som kapitán, vyberiem môj najsilnejší tím, aby som sa pokúsil a zvíťazil. Ale to je rozhodnutie Leona. To je to, čomu má zaplatiť.

"Som si istý, že urobí ten správny a dá nám najlepšiu šancu vyhrať. Myslím ale, že Bedene nemôže vyhrať jeho odvolanie. "Pokiaľ ide o Murrayho výlet na pevnom dvore O2 - povrch pomalší, než sa dalo očakávať - ​​bol spokojný, ale s kvalifikáciou.

/ P>

"Prvý pár hier moje načasovanie bolo trochu preč. Ale dostal som to späť veľmi rýchlo, čo bolo príjemné.Je to tiež človek, ktorý robí hit veľa lôpt. Tieto manifestácie sú často celkom dlho, takže sa môžete dostať do rytmu proti nemu. Takže to bolo dobré.

"Slúžil veľa dvojitých chýb, ktoré pomohli, ale nemohol som sa vrátil o niečo lepšie. Lopta prichádza skrze trochu rýchlejší a mierne nižšia ako na antuke. To bola jedna z vecí, myslím, že som mohol urobiť lepšie. "

Ferrer, ktorého vlastné hra spadla na kúsky pod tlakom, a to najmä jeho slúžiť počítať Murray by zvládnuť prechod bez väčších problémov.

"hrá dobre," povedal Španiel, ktorého tlačové konferencie často majú tendenciu byť o svojom súperovi, skôr než seba, tak skromný jest. "Natiahol Parížske finále minulého týždňa.On je No2 na svete. Hrá s dôverou. Aj on je vo finále Davisovho pohára, kde sa bude hrať tri zápasy. Má veľmi dobrú šancu vyhrať svoj prvý Davisov pohár. On má jeden z najlepších sezón svojej kariér y, pre istotu. "

Vo večernom zápase, French Open šampión Stan Wawrinka kapituloval v povrchné spôsobom ako Rafael Nadal otvoril svoj účet s presvedčivou 6-3, 6-2 vyhrať za pouhých 93 minút, odrážať low-key štart do vlaňajšieho turnaja, keď najlepší hráči sveta vyzeral neschopný rozšírenie žiaden zápas na tri sety.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar